eLearning.

Invisalign eLearning-programmet er udformet til at hjælpe med at optimere dit teams forståelse af Invisalign-behandling og patientens behandlingsforløb.

Denne eLearning-portal giver adgang til:

Læring, der er skræddersyet til behovene i dit personale – fra receptionister til daglige ledere.
Vi ved, at personalet i en praksis har forskellige roller, ansvar og interaktioner med patienter. Uanset hvad din rolle er, er der et Invisalign eLearning-modul, som kan være egnet til dig.

Patientcentrerede moduler, der er fokuseret på patientforløbet.
Vores Invisalign eLearning-moduler er skræddersyet til at hjælpe dig med at håndtere den indledende forespørgsel, forklare behandlingsprocessen eller have interaktioner med behandlingskoordinatoren med selvtillid.

Indhold, der tester din forståelse af Invisalign-behandlingssystemet.
Vores selvevalueringsspørgsmål kan hjælpe dig med at vurdere din forståelse af indholdet og fremhæve eventuelle områder, som eventuelt bør opdateres.

Fleksibel læring.
Du har adgang til vores moduler fra flere enheder, lige fra stationære og bærbare computere til tabletter og mobiltelefoner, på alle tider af døgnet. Du kan desuden starte og stoppe moduler når som helst og fuldføre modulet på et senere tidspunkt.

Nyttig støttedokumentation.
Se videoer og hente nyttige ressourcer, der kan hjælpe med at fremme din forståelse af den Invisalign-behandlingsprocessen.

Fuldførelsescertifikat.
Få anerkendelse for dine resultater. Når du har gennemført et modul, får du et personligt tilpasset eCertifikat.